Україна

Окупанти не можуть провести ротацію в Кринках – Гуменюк


Окупанти не можуть провести ротацію в Кринках - Гуменюк

Ворог пересвідчився, що звіт Шойгу щодо Кринок не відповідає географічним подробицям, зазначає начальниця прес-центру ОК Південь.

Окупанти продовжують без підтримки бронетехніки проводити в Кринках “м’ясні штурми” . Командування загарбників не може провести ротацію на цій ділянці фронту. Про це заявила начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України, Наталія Гуменюк у коментарі виданню Еспресо.

“Ворог дійсно побачив, що звіт Шойгу щодо Кринок – ред.) , який прозвучав у Кремлі, не відповідає географічним подробицям цієї території. Після його переможного звіту окупанти продовжили штурмувати не самі себе, а наші позиції. І за минулу добу спромоглися тільки на один штурм тому, що не назбирали більше ентузіастів, готових піти і не повернутися”, – розповіла вона.

За її словами, нині росіяни продовжують м’ясні штурми без застосування бронетехніки в Кринках.

“Через неможливість зараз провести ротацію підрозділів, у них залишається все менше можливостей проводити штурмові дії. Отже, чекаємо на наступну ротацію. Як правило, коли вони її здійснюють, то ті, хто ще не бував у цих штурмах можуть позмагатися на більшу кількість. Ми готові відбивати позиції і працюємо над розширенням плацдарму”, – резюмувала Гуменюк.

Раніше ЗМІ повідомили, що українська морська піхота – переважно 35-та бригада – не тільки утримує свої позиції плацдарму в селі Кринки, але й повільно йде до сусіднього поселення Козачі Лагері. 

Плацдарм на лівому березі. Ситуація у Кринках

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button