Україна

Окупанти на ТОТ грабують місцеве населення – ЦНС


Окупанти на ТОТ грабують місцеве населення - ЦНС

Російська Федерація чинить злочини проти цивільного населення на тимчасово окупованих територіях України.

Російські загарбники грабують місцеве населення на ТОТ та залякують людей. Про це у суботу, 7 жовтня, повідомили у Центрі Національного Спротиву. 

“За інформацією від українського підпілля, на окупованих територіях Херсонської області відбулась низка дій щодо цивільного населення, які були вчинені російськими окупаційними військами та містять ознаки порушення Міжнародного гуманітарного права”, – сказано у повідомлені. 

Вказується, що у Запорізській області, на окупованих територіях відбулася серія пограбувань цивільних. Зокрема, представники російської окупаційної “влади” погрожуючи людям розправою із застосуванням фізичної сили та погрожуючи їм зброєю відібрали у потерпілих майно. 

Українські партизани у спілкуванні з потерпілими з’ясували, що за результатами даних злочинів у місцевого населення відібрано зокрема:

  • три легкових автомобілі,
  • мотоцикл,
  • іншу техніку та цінне майно,
  • а також готівкові кошти на загальну суму 1 500 тисяч доларів.

Нагадаємо, росіяни погрожують жителям тимчасово окупованих українських територій зменшити соцвиплати. Мова йде про виплати по догляду за дитиною. Матірів без російського паспорта обіцяють позбавити грошей.

Росіяни планують вивезти частину мешканців Горлівки – ЦНС

РФ виділяє мільйони на знищення українських бібліотек – ЦНС

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button