Україна

Стефанчук підписав закон про англійську мову


Стефанчук підписав закон про англійську мову

Керівник парламенту переконаний, що цей закон дасть реальний шанс інтелектуальної, культурної, історичної, ментальної та духовної трансформації для кожного громадянина України.

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук підписав ухвалений парламентом закон про застосування англійської мови в Україні. Про це він повідомив у п’ятницю, 7 червня, на офіційній сторінці у ФБ.

“Підписав прийнятий Верховною Радою України закон “Про застосування англійської мови в Україні”. Переконаний, що важливість цього закону, ініційованого президентом України Володимиром Зеленським, оцінять прийдешні покоління”, – йдеться в повідомленні.

Стефанчук переконаний, що цей закон дасть реальний шанс інтелектуальної, культурної, історичної, ментальної та духовної трансформації для кожного громадянина України.

“Це реальний шанс для українських дітей стати частиною світової цивілізації. Це реальний шанс, а не політичні виверти, для втілення одвічного українського запиту: “Геть від Москви”. Не змарнуймо цей шанс. Історія ніколи не прощає змарнованого шансу”, – наголосив голова парламенту.

Нагадаємо, що рік тому в уряді анонсували новий статус англійської мови в Україні, щоб зміцнити нашу країну у ролі регіонального лідера.

А 4 червня цього року Верховна Рада ухвалила закон №9432 про застосування англійської мови в Україні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button