Україна

Окупанти на півдні втратили С-300 і ЗРК Тор-М2


Окупанти на півдні втратили С-300 і ЗРК Тор-М2

ЗСУ виконали 50 вогневих завдань, атакувавши дислокацію ворожих підрозділів, місця зосередження озброєння та техніки, а також склад із боєприпасами в Олешках.

Українські ракетно-артилерійські підрозділи на південному напрямку минулої доби відпрацювали 50 вогневих завдань, знищивши пускову установку С-300, ЗРК Тор-М2 та три одиниці бронетехніки. Про це у вівторок, 15 листопада, повідомили у ОК Південь.
 
У свою чергу, росіяни завершують перегрупування військ на лівому березі Дніпра, продовжують облаштування кордонів оборони, ведуть ракетно-артилерійський вогонь за українськими позиціями та мирними населеними пунктами, атакують дронами-камікадзе та ведуть щільну повітряну розвідку. За день у повітрі було зафіксовано до 40 дронів різної модифікації.
 
“Серед дня чотирма ударними дронами типу Ланцет атаковано напрями деокупованих населених пунктів у Бериславському районі. Понад 30 снарядів реактивних систем залпового вогню Ураган і Град, а також важкої артилерії випущено протягом дня Нікопольським районом”, – повідомили в ОК Південь.
 
Також росіяни обстріляли Очаків із Кінбурнської коси.
 
Водночас ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ виконали 50 вогневих завдань, атакувавши дислокацію ворожих підрозділів, місця зосередження озброєння та техніки, а також склад із боєприпасами в Олешках.
 
“Там же підтверджено знищення пускової установки С-300, зенітно-ракетного комплексу Тор-М2 та трьох одиниць автобронетехніки. Інші втрати ворога дорозвідуються”, – зазначили в ОК Південь.
 
Зазначається, що корабельне угруповання ворожого флоту складається із десяти кораблів, серед яких один підводний.
 
Нагадаємо, радник ОП Олексій Арестович розповідав, що на лівому березі Дніпра точаться бої.
 
Напередоні повідомлялося про ураження чотирьох районів зосередження сил РФ на лівому березі Дніпра.

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button