Україна

Окупанти масово отруїлись у Сімферополі – сомережі


Окупанти масово отруїлись у Сімферополі - сомережі

У спиртному та продуктах, які принесли дівчата, начебто були “величезні дози миш’яку”, а в одній із пляшок виявлено стрихнін, стверджують джерела.

У тимчасово окупованому кримському місті Сімферополь дві дівчини нібито отруїли десятки російських військових. Про це повідомив пропагандистський Telegram-канал Кремлівська табакерка, з посиланням на джерела у суботу, 2 грудня.

“Прийшли на КПП військової частини дві милі дівчини, які представилися місцевими мешканками. Принесли сім пляшок горілки та трохи закуски – рибу, ковбасу, хліб, сир. Сказали охороні, що хочуть віддячити нашим пацанам за все, за те, що ті їх захищають. Хлопці горілку та їжу взяли, випили з товаришами по службі, поїли. І багато хто отруївся”, – йдеться у повідомленні.

Стверджується, що у спиртному та продуктах, які принесли дівчата, начебто були “величезні дози миш’яку”, а в одній із пляшок виявлено стрихнін. Загалом померло 24 військових РФ, ще 11 госпіталізовано.

За даним фактом почали слідство. Окупанти шукають дівчат.

Нагадаємо, у листопаді російські загарбники отруїлися у Мелітополі, після того як замовили їжу в одному з місцевих кафе.

А у жовтні в Росії завели справу через спробу отруєння льотчиків Армавірського військового авіаційного училища.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button