Україна

Обстріл у Луганській області – майже 46 тисяч споживачів залишилися без світла – 1News

Щастя
Луганська ОДА

Енергопостачання області здійснюється через ПС 500 кВ “Кремінська”

Внаслідок обстрілів незаконних збройних формувань у Щастинському районі Луганської області близько 45 800 споживачів залишилися без енергопостачання. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай на своїй сторінці у Facebook.

“Нині знеструмлено ПС 110 кВ Райгородська, ПС 110 кВ Щастя, та ряд ПС 35 кВ. Приблизно 45 800 споживачів в населених пунктах Щастинського району залишилися без електропостачання (м. Щастя, Старий Айдар, Передільське, Геївка, Трьохізбенка, Кряківка, Райгородка, Станиця Луганська, Макарово, станція Кондрашевська, Валуйске, Ольхове, Новокондрашевське, Сизе, Болотенне, Пшенічне, Малинове, Зелений Гай)”, – написав Гайдай.

Він зазначив, що під час огляду виявили, що проводи пошкоджено внаслідок обстрілів. За його словами, наразі ТОВ “ЛЕО” не може організувати аварійно-відновлювальні роботи, оскільки немає гарантій безпеки для бригад. Енергопостачання області здійснюється через ПС 500 кВ “Кремінська”.

1News за темою: Обстріли на Донбасі: У Луганській області перекрили дороги у напрямку Щастя

Нагадаємо, нещодавно голова Луганської обласної державної адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що в Луганській області незаконні збройні формування обстрілюють населені пункти Врубівку та Щастя. У Врубівці людей евакуювали до бомбосховищ. У населеному пункті пошкоджено житлові будинки і газопровід. 

Також внаслідок обстрілів незаконними збройними формуваннями окупованих територій смт Щастя загорілась та вибухнула АЗС. 

Через пошкодження лінії електропередач у Щасті призупинили роботу Луганської ТЕС.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button