Україна

Обмежено придатних до служби можуть мобілізувати – ЗСУ


Обмежено придатних до служби можуть мобілізувати - ЗСУ

Служба таких громадян проходить не у бойових підрозділах, а у військових частинах забезпечення та інших установах Міноборони.

 
В Україні можуть мобілізувати до армії тих громадян, які визнані військово-лікарняними комісіями, обмежено придатними до служби за станом здоров’я. Про це сказав начальник управління персоналу штабу командування Сухопутних військ ЗСУ Роман Горбач, повідомляє Military Media Center у середу, 1 лютого.
 

 
“Військовозобов’язані, які обмежено придатні до військової служби у воєнний час, можуть бути мобілізовані, але їхня служба проходитиме не в бойових частинах, а у військових частинах забезпечення”, – сказав він.
 
Горбач додав, що такі громадяни можуть служити в установах та навчальних закладах Міноборони, у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, а також в інших небойових підрозділах.
 
Раніше повідомлялося, що в Україні останніми тижнями співробітники військкоматів серйозно активізували свою роботу, незважаючи на заяви керівництва Міноборони про “спокійний режим” мобілізації в Україні. 1News докладно писав, чому влада посилила призов.
 
Також президент Володимир Зеленський заявив, що військове керівництво отримало завдання створити резерви.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button