Україна

Нове вторгнення РФ 16 лютого – Зеленський відреагував на інформацію – 1News

Володимир Зеленський
Reuters

Президент закликає українців розраховувати на себе та наших військових

Президент України Володимир Зеленський заявив, що інформація про можливу повномасштабну війну з Росією допомагає паніці в нашій державі. Про це він повідомив у коментарі журналістам на Херсонщині, передає “Українська правда”.

“Я вважаю, що на сьогодні в інформаційному просторі забагато інформації щодо глибокої повномасштабної війни з боку РФ. Навіть вже кажуть відповідні дати. Сьогодні найкращим другом для ворогів є паніка в нашій країні, і вся ця інформація, яка допомагає тільки паніці, не допомагає нам”, – висловився президент.

Відповідаючи на питання, чи вірить він у серйозну ескалацію протягом найближчого тижня, Зеленський зазначив:

“Ми повинні як держава розраховувати на себе, перш за все, на своїх військових, на своїх громадян. І повинні бути готовими в будь-який день. Ми розуміємо всі ризики, розуміємо, що ці ризики є. Якщо є у вас чи будь-яких людей якась додаткова інформація щодо 100% вторгнення РФ, починаючи з 16 числа, в Україну, будь ласка, давайте нам цю інформацію”, – сказав очільник держави.

1News за темою: Ймовірність значної ескалації російсько-українського конфлікту оцінюється як низька, – Резніков

Нагадаємо, нещодавно радник Білого дому з національної безпеки Джейк Салліван заявив, що нове вторгнення РФ в Україну може розпочатися з повітряних бомбардувань та ракетних ударів до 20 лютого. Водночас німецьке видання Spiegel з посиланням на дані Центрального розвідувального управління повідомило, що Росія планує повномасштабне вторгнення в Україну на 16 лютого.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button