Україна

Найближчий соратник Саакашвілі заявив, що йде в Президенти

Народний депутат, один з лідерів Руху нових сил та очільник партії «Воля» Юрій Дерев’янко заявив про намір балотуватися на виборах Президента України. Про це він заявив у соціальних мережах.

фото 1News

«Я йду в президенти. Йду, щоб створити нову систему – систему неоекономіки та цифрової держави. 4 податки, економічна легалізація, постійний вплив кожного громадянина на важливі державні рішення – це те, що дозволить сучасним українцям жити в успішній державі, яка буде номером один в Європі. Я хочу, аби ми мислили категоріями Big Data, блокчейн, робототехніки, смарт-контрактів, а не категоріями корупції, олігархії, бюрократії та вічної боротьби з ними», – зазначив Дерев’янко.

Також він анонсував діалог з прихильниками на сторінках у FB, Instagram та YouTube з наступних питань: про те, як працюватиме криптогривня; як чотири податки забезпечать стрімкий економічний ріст; чи буде потрібна фіскальна служба, митниця, прокуратура, ЦВК; як ми здійснимо повну економічну легалізацію; як ми захистимо право власності; як повернути Донбас та Крим?

Друзі! Я прийняв для себе важливе рішення. Я йду в президенти. Йду, щоб створити нову систему – систему неоекономіки та цифрової держави. 4 податки, економічна легалізація, постійний вплив кожного громадянина на важливі державні рішення – це те, що дозволить сучасним українцям жити в успішній державі, яка буде номером один в Європі. Я хочу, аби ми мислили категоріями Big Data, блокчейн, робототехніки, смарт-контрактів, а не категоріями корупції, олігархії, бюрократії та вічної боротьби з ними. Якщо ви згодні, ставте лайк та поширюйте цю інформацію. Будемо разом творити країну неоекономіки та цифрової держави. Готовий відповісти на всі ваші питання і пропозиції. —- На своїх сторінках у FB, Instagram та YouTube протягом наступних днів ми говоритимемо: – про те, як працюватиме криптогривня, – як чотири податки забезпечать стрімкий економічний ріст, – чи буде потрібна фіскальна служба, митниця, прокуратура, ЦВК, – як ми здійснимо повну економічну легалізацію, – як ми захистимо право власності. – як повернути Донбас та Крим?

Публикация от Юрій Дерев’янко (@yuriy.derevyanko)

Нагадаємо, у квітні 2017 року партія Дерев’янка «Воля» об’єдналась з Рухом нових сил Михайла Саакашвілі. Дерев’янко підтримував екс-президента Грузії під час його прориву через польський кордон, а згодом після того, як Саакашвілі позбавили українського громадянства, він організовував акції на його підтримку.

Раніше 1News повідомляло, що нардеп Олександр Шевченко, екс-директор гірськолижного курорту «Буковель», який входить в структуру «ПриватБанку», який належав олігарху Ігорю Коломойському, також заявив про намір балотуватися в Президенти.

Back to top button