Україна

Нацизм відродився з маркуванням Сделано в России – Зеленський


Нацизм відродився з маркуванням Сделано в России - Зеленський

Зупинити це, як і в 1945 році, здатен тільки об’єднаний вільний світ, об’єднаний в антипутінську коаліцію, наголосив глава держави.


Нацизм у світі відродився. Тільки з новим маркуванням: Сделано в России. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час звернення з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, який Україні відзначає 8 травня.

“Світ проспав відродження нацизму – о 5-й ранку 24 лютого 2022 року. І сьогодні всі, хто пам’ятає Другу світову та дожив до наших днів, відчувають дежавю. Битва за Київ, бомбардування Харкова, Одеси, Дніпра, масові могили, депортація дітей, фільтраційні табори, колонії для полонених. Сторінки з підручників про Другу світову Росія повернула в заголовки світових ЗМІ, доводячи з кожним новим злочином: нацизм відродився. Тільки з новим маркуванням: Сделано в России”, – сказав глава держави.

 
За словами Зеленського, зупинити це, як і в 1945-му, здатен тільки об’єднаний вільний світ, об’єднаний в антипутінську коаліцію.

“Не словами, а діями здатний зупинити нацистів Москви, не дати новому злу поширитись на весь Європейський континент, а згодом і на весь світ. Довести відданість словам Ніколи знову!, щоб Ніколи знову! знову було актуальним”, – підкреслив президент.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 8 травня атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у шести регіонах України. 

Росіяни атакували Україну 55 ракетами різних типів та 21 ударним дроном, 59 ворожих повітряних цілей вдалося знищити.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × three =

Back to top button