Україна

НАБУ повідомило підозру колишньому народному депутату у незаконному отриманні компенсації на житло

Олександр Пресман маючи власне житло у центрі Києва, отримав понад 928 тис. грн незаконної компенсації за користування готельним номером ДП "Готельний комплекс "Національний" у період листопада 2014 року–серпня 2019 року

Національне антикорупційне бюро України повідомило про підозру екснардепу Олександру Пресману, якого підозрюють у незаконному отриманні понад 900 тис. грн компенсації за житло у столиці.

Про це повідомляє 1NEWS.

Встановлено, що підозрюваний, маючи власне житло у центрі Києва, отримав понад 928 тис. грн незаконної компенсації за користування готельним номером ДП “Готельний комплекс “Національний” у період листопада 2014 року–серпня 2019 року.

“Слідство вважає, що у такий спосіб підозрюваний завдав тяжких наслідків інтересам юридичної особи публічного права — Управлінню справами Апарату ВРУ. Досудове розслідування вказаних фактів детективи НАБУ здійснюють із жовтня 2018 року”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, як стало відомо з проінформованих джерел, повідомлено про підозру екснардепу Олександру Пресману, який входив до депутатської групи “Партія “Відродження”.

Джерело: УНН
Back to top button