Україна

На Тернопільщині матір із дитиною не пустили до пункту обігріву


На Тернопільщині матір із дитиною не пустили до пункту обігріву

Глава ОВА пригрозив організувати пункти для обігріву та підзарядки мобільних у будинках місцевих чиновників.

На Тернопільщині жінку з дитиною не пустили до пункту обігріву. Коли вона попросила її впустити, їй заявили, що “нічого не знають” про роботу такого. Про це у неділю, 27 листопада, повідомив голова Тернопільської ОВ Володимир Труш.
 
Він уточнив, що інцидент стався у Збаражі.
 
“Мати з дитиною прийшла до Пункту незламності, щоб зарядити мобільний телефон. Проте працівниця ЦНАПу, де розгорнуть такий пункт, їй заявила, що вона “нічого не знає і тут нічого не працює””, – розповів Труш.
 
“На задньому фоні горить світло, у цієї працівниці тепло, є світло, Інтернет. Сьогодні голова громади мені пояснює, що ця працівниця не зорієнтувалася. З середи? То зробіть так, щоб ті, хто сидів у цих пунктах, дуже швидко орієнтувалися. Якщо вже на заході України У Тернополі, де не прилітають ракети, нічого не прилітає, ніде людям зарядити телефон, випити гарячого чаю або банально зігрітися – це сором”, – додав він.
 
При цьому глава ОВА пригрозив відкрити нові пукти незламності в будинках у місцевих чиновників.
 
 
Відзначимо, за останній тиждень ДСНС розгорнула 979 Пунктів незламності в Україні, повідомляє прес-служба Міністерства Внутрішніх Справ.
 
Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що “пункти незламності”, які почали діяти по всій Україні в умовах знеструмлення через російські ракетні удари, функціонуватимуть цілодобово та безкоштовно як місця тимчасового перебування.
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button