Цікаве

Аlyona Аlyona & Jerry Heil виступили на півфіналі Євробачення

Аlyona Аlyona & Jerry Heil виступили на півфіналі Євробачення

Фото: Eurovision Song Contest/YouTube
alyona alyona & Jerry Heil на Євробаченні

Співачки змагаються за право представляти Україну в фіналі пісенного конкурсу. Результати стануть відомо невдовзі після завершення півфіналу.

Представниці України реперка Аlyona Аlyona і співачка Jerry Heil виступили у першому півфіналі пісенного конкурсу Євробачення-2024, який стартував у шведському місті Мальме. Вони презентували пісню Teresa & Maria.

Пісню спочатку виконує Jerry Heil, згодом до неї доєднується Аlyona Аlyona з реп-партією. Приспів співачки виконують разом, українською та англійською мовами.

Текст пісні містить відсилання до образів матері Терези та Діви Марії. Зміст композиції полягає в об’єднанні жінок, щоб здобути важливу перемогу.

Режисером виступу співачок якого стала відома у світі українка Таня Муіньо. Вона неодноразово знімала кліпи для світових зірок, які потрапляли в топи YouTube.

Представниці України виступали під пʼятим номером. Загалом у першому півфіналі виступлять 15 учасників, вони змагатимуться за право представити свою країну у фіналі. Голосування у півфіналі розпочнеться після виконання останньої пісні й триватиме приблизно 15–25 хвилин. Однак з України не можна голосувати за представниць України. Натомість українці з-за кордону зможуть віддати голоси за alyona alyona & Jerry Heil.

Також у першому півфіналі зможуть проголосувати глядачі з Німеччини, Швеції та Великої Британії, а у другому – з Франції, Італії та Іспанії.

Нагадаємо, alyona alyona впала на сцені під час генеральної репетиції виступу на Євробаченні-2024. Це сталося через елемент її костюму – трикілограмову кольчугу, на яку вона випадково наступила. 

Євробачення-2024: порядок виступів учасників у першому півфіналі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − five =

Back to top button