Україна

На Полтавщині 30 шкіл закрито на карантин


На Полтавщині 30 шкіл закрито на карантин

Половина закритих на карантин шкіл – у Кременчуцькому районі, ще сім – у Полтавському, шість – у Лубенському і дві – у Миргородському районах.

Через високий рівень захворюваності на ГРВІ й грип 30 закладів освіти Полтавщини закрили на карантин. Про це сьогодні, 13 лютого, повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Повідомляється, що половина закритих на карантин шкіл – у Кременчуцькому районі, ще сім – у Полтавському, шість – у Лубенському і дві – у Миргородському районах. Понад 9700 дітей тимчасово перейшли на дистанційне навчання.

“В області спостерігається підвищення епідемічного порогу захворюваності на ГРВІ та грип. Останнім часом він на 59% перевищив базовий рівень. Високі показники захворюваності – у Сергіївській, Піщанській, Кам’янопотоківській, Новоселівській, Гадяцькій, Хорольській, Ланнівській, Котелевській, Лубенській та Кобеляцькій громадах”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Сумах школярів перевели на дистанційне навчання. В Ужгороді також школи закрили на карантин через епідемію грипу.

Захворюваність дітей на грип і ГРВІ за тиждень зросла на 31%

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button