Україна

На кордоні з Польщею затримали авто екс-дружини Князєва із величезною сумою грошей – ЗМІ

Про це повідомляють різноманітні джерела, але офіційного підтвердження інформації немає

У соцмережах поширюють інформацію про затримання колишної дружини голови Національної поліції України Сергія Князєва, а також ще трьох осіб у пункті пропуску на польському кордоні з 650 тис. євро, що не були задекларовані.

Відзначимо, що про це на своїй сторінці у Facebook написав відомий блогер, а також колишній співробітник української митниці Павло Верещагін, але офіційно інформація не підтверджена, передає 1NEWS.

“22 вересня польські митники на авто переході „Хребенне — Рава-Руська“ затримали дружину високопосадовця Нацполіції України, + ще двох громадян України, та одного громадянина Хорватії. Вони їхали з України до Польщі на тр/з Мерседес р.н. КА0007ВХ. Причина затримання недекларування 650 тис. євро”, — написав Верещагін.

За його словами, за отриманою інформацією з української сторони перетин кордону/коридор забезпечувався представниками Прикордонної служби України.

“Станом на даний час, вони досі в статусі затриманих на польському кордоні”, – додав блогер.

Пізніше інформацію про затримання підтвердив і колишній нардеп Сергій Лещенко.

“Двоє не пов’язаних з собою джерела з України та Польщі повідомили, що в автомобілі з понад півмільйона незадекларованих євро була дружина глави Нацполіціі Князєва. Поки це чутки, але диму без вогню не буває”, – написав він у Telegram.

Проте у Держприкордонслужбі про затримання на польському кордоні українців із великою сумою готівки повідомили, що не отримували ніякої подібної інформації від польських колег.

Джерело: УНН
Back to top button