Україна

На Херсонщині через обстріл РФ загинула людина


На Херсонщині через обстріл РФ загинула людина

Пошкоджено житлові будинки, квартири, адмінбудівлі та інфраструктуру. Правоохоронці продовжують фіксувати воєнні злочини Росії.

 
Внаслідок чергового ворожого обстрілу загинув мирний житель Херсонської області. Ще двоє людей отримали поранення у Херсоні, повідомила 20 грудня прес-служба Офісу генерального прокурора.
 
За даними слідства, вранці у вівторок в одному із селищ міського типу на Херсонщині загинув місцевий мешканець. Двоє цивільних у Херсоні госпіталізовано із травмами, отриманими через обстріл житлових масивів.
 
“Пошкоджено житлові будинки та квартири, господарські будівлі, адмінбудівлі, друкарня, заклад дошкільної освіти, лінії електропередачі, газопровід. Масивні ворожі обстріли в регіоні не вщухають”, – наголосили в прокуратурі.
 
Наголошується, що правоохоронці продовжують фіксувати злочини РФ. За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
 

 
Раніше повідомлялося, що за минулу добу війська РФ 42 рази обстріляли територію Херсонщини, загинуло двоє людей.
 
Окупанти під час відступу замінували безліч житлових будинків – ДСНС
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button