Україна

На Буковині виявили 20 ухилянтів – Держприкордонслужба


На Буковині виявили 20 ухилянтів - Держприкордонслужба

Затриманими виявились мешканці Рівненської, Волинської, Запорізької, Харківської, Чернігівської, Київської та Вінницької областей.

Прикордонники Чернівецького загону впродовж вихідних за спробу незаконного перетину державного кордону України притягнули до відповідальності 20 громадян України. Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Зазначається, що співробітники відділу прикордонної служби Кельменці затримали двох правопорушників, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Молдови. Під час затримання прикордонний наряд був змушений здійснити попереджувальні постріли, аби зупинити чоловіків. Затриманими виявились мешканці Рівненської та Волинської областей, яким обмежено виїзд з України.

Крім того, впродовж вихідних військовослужбовці відділів Герца, Порубне, Фальків та Селятин припинили 10 випадків незаконного перетину кордону та затримали ще 18 осіб призовного віку, які в незаконний спосіб намагалися потрапити до Румунії. Чоловіки, мешканці Запорізької, Харківської, Чернігівської, Київської та Вінницької областей, не змогли підтвердити мету свого прибуття до прикордоння, а згодом зізнались про наміри незаконно перетнути кордон.

Усіх затриманих притягнуто до відповідальності.

Нагадаємо, ДПСУ показала “Голівуд” з участю ухилянтів та їхніх “помічників”.

Імена ухилянтів будуть оприлюднені – Данілов

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button