Події

Сьогодні стартував другий етап проєкту «Поліцейський офіцер громади» на терит…

Сьогодні стартував другий етап проєкту «Поліцейський офіцер громади» на території Дубенського району Рівненської області.

Тепер у кожній із 19-ти територіальних громад району є свій поліцейський офіцер. Віднині 42 правоохоронці на місцях дбатимуть про безпеку майже 170 тисяч жителів громад????‍♀️????

Для оперативного та якісного виконання обов’язків ключі від службових авто «Renault Duster», помпові рушниці вручив т.в.о. Голови Національної поліції України генерал поліції третього рангу Іван Вигівський 27 поліцейським офіцерам, а сертифікати учасників проєкту отримали голови територіальних громад Дубенщини.

????«28 травня виповнюється п’ять років проєкту «Поліцейський офіцер громади». За цей час 1176 поліцейських пройшли навчання і уже працюють в громадах. А потреба у таких офіцерах по Україні становить понад 6500. На них покладена функція забезпечення безпекового простору на ввіреній території. Це універсальні поліцейські, адже сьогодні, особливо під час війни, до них звертаються з різними проблемами — від адміністративних порушень до виявлення вибухонебезпечних предметів або про надання домедичної допомоги. А основна оцінка діяльності офіцерів громад, як і голів тергромад — це довіра людей», — зазначив Іван Вигівський».

???? Детальніше

Back to top button