Україна

На Буковині арештували чоловіка, який демонстрував свій статевий орган


На Буковині арештували чоловіка, який демонстрував свій статевий орган

Обвинувачений заявив, що не може пригадати, що він робив без спіднього на вулиці і вважає себе невинним.

У Чернівецькій області на дві місяці арештували жителя с. Ржавинці Чернівецького району, який показував сусідці та поліції свій статевий орган. Про це у п’ятницю, 27 жовтня, йдеться у вироку Заставнівського районного суду Чернівецької області. 

За даними суду, чоловік наприкінці травня роздягнувся та показував сусідці свої статеві органи. Коли ж жінка викликала поліцію, він почав демонструвати свій статевий орган правоохоронцям.

“При цьому чоловік лаявся та ображав жінку і поліцейських”, – йдеться у справі. 

На суді підозрюваний провину заперечив. Він заявив, що не пригадує, що робив і вважає себе невинним.

Потерпіла повідомила суду, що її сусід спочатку ходив по своєму подвір’ї у білизні. Згодом зняв її та бігав голяка. Свідком того, що відбувається стала маленька онучка жінки. Дівчинка перелякалась. 

 
Матеріали суду / Фото: Єдиний державний реєстр судових рішень

Суд визнав чоловіка винним за ч. 1 ст. 296 КК України та засудив його на два місяці арешту. Це рішення можна оскаржити в апеляційному суді. 

У Полтавській області суд визнав винною жінку, яка відправила через Telegram свої інтимні відео з мастурбацією. ЇЇ дії класифікували, як розповсюдження продукції порнографічного характеру та призначили штраф.

Нагадаємо, у Львові 18-річна дівчина, яка займалася сексом на зупинці громадського транспорту, отримала усне попередження за хуліганство. Її партнера суд оштрафував на 51 гривню.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button