Україна

Мендель назвала причину свого звільнення з посади прес-секретаря Президента

Колишня прес-секретар Президента Юлія Мендель заявляє, що звільнилась з посади за власним бажанням. Про це вона розповіла в інтерв’ю «КП в Україні».

«Це сталося (звільнення – ред. 1News) на моє прохання. І я не психанула, не прийняла рішення про відхід моментально. Ми з Михайлом Михайловичем Подоляком обговорювали можливість мого звільнення, я говорила, що у мене є питання, які я не можу вирішити в цьому графіку», – зауважила вона.

Мендель дода’, що перша причина її звільнення – здоров’я. «Воно у мене дуже погіршилося. У мене навантаження було в рази більше, ніж у будь-якого іншого прес-секретаря, і це дало знати. Я вже близько 3 місяців лікуюся. І думаю, що відновилася відсотків на 80», – зазначає екс-прес-секретар Зеленського.

За її словами, є і друга причина: коли вже почалося лікування, вона задумалася над тим, куди йти далі. «Те, що хотіла зробити в офісі, я зробила, налагодила систему. Мій послідовник, може, це і не оцінить, але точно знаю, йому буде набагато легше», – додала Мендель.

Юлія Мендель каже, що для президента її відставка була несподіванкою. «Але так треба було, і він все зрозумів», – підсумувала вона.

Нагадаємо, Володимир Зеленський призначив нового прес-секретаря 9 липня 2021 року. Ним став журналіст телеканалу “Україна 24” Сергій Никифоров. Цього ж дня він звільнив з посади Юлію Мендель.

Check Also
Close
Back to top button