Україна

Генштаб описав ситуацію на фронті


Генштаб описав ситуацію на фронті

Ворог продовжує наступати на кількох напрямках на сході країни, зазначає Генеральний штаб.

Українські військові відбили 26 атак противника на Бахмутському напрямку та утримали позиції та відбили штурми окупаційних військ на Херсонському напрямку.  Протягом минулої доби відбулося 114 бойових зіткнень. Про це йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Ситуація на фронтах

На Куп’янському напрямку нашими воїнами відбито 10 атак в районах населених пунктів Кислівка, Берестове Харківської області та Стельмахівка Луганської області.

На Лиманському напрямку ворог провів 20 атак в районах населених пунктів Дружелюбівка Харківської області; Макіївка, Серебрянське лісництво Луганської області; Торське, Терни, Зарічне Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 26 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Новий, Миколаївка, Виїмка, Спірне, Іванівське, Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито понад 30 атак в районах населених пунктів Очеретине, Уманське, Невельське, Керамік, Бердичі, та Нетайлове Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Побєда, Новомихайлівка, Водяне Донецької області, де ворог 19 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог двічі атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби здійснив три безуспішні атаки позицій наших військ.

Втрати ворога

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по  двох пунктах управління, восьми районах зосередження особового складу та трьох зенітно-ракетних комплексах противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному пункту управління та одному району зосередження особового складу противника.

Раніше ми вже писали, російські війська продовжують спроби захопити Часів Яр, знищуючи при цьому місто. 

Тактика як в Авдіївці. Росія штурмує Часів Яр

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 − four =

Back to top button