Україна

Львівський ТЦК прокоментував відео, на якому чоловіка намагалися запхати у бус


Львівський ТЦК прокоментував відео, на якому чоловіка намагалися запхати у бус

У ТЦК заявили, що військовослужбовці не били людину, а коли перехожа інцидент знімала на відео, чоловік поводився неадекватно.

У Львівському ТЦК та СП прокоментували відео, на якому чоловіка намагалися запхати у бус.

“Виконуючи службові обов’язки група оповіщення ТЦК і поліції проїжджала вулицею Замкова у місті Львові. Помітили громадянина призовного віку. Зупинилися і запитали про військово-облікові документи. Після того, як він надав їх, військовослужбовці виявили, що востаннє громадянин з’являвся у військкомат 9 років тому. Відтак чоловіка запросили у салон автівки, аби виписати повістку”, – йдеться у повідмленні.

Зазначається, що у цей час повз проходила жінка. Побачивши автівку і чоловіків у формі, вона почала знімати їх на камеру телефону. Помітивши зйомку, громадянин, не дочекавшись вручення повістки, почав провокувати військовослужбовців на конфлікт.

“Наголошуємо, військовослужбовці не били людину. Намагаючись використати становище, коли перехожа інцидент знімала на відео, чоловік поводився неадекватно”, – зазначили у ТЦК.

Врешті військовозобов’язаному громадянину виписали повістку, після чого відпустили.

Це не перший подібний випадок. Раніше у соцмережах з’явилось відео, на якому зафіксовано, як представники Територіального центру комплектування (ТЦК) заштовхують чоловіка у мікроавтобус у Львові.

Нагадаємо, 20 червня у Тернопільській області пасажири автобуса, невдоволені діями працівників Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, перекрили трасу.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × one =

Back to top button