Україна

Кетрін Зета-Джонс – актриса привітала королеву Єлизавету ІІ з платиновим ювілеєм – 1News


Фото з відкритих джерел

Підписники актриси оцінили її жест і засипали зірку смайликами та коментарями

Акторка  Кетрін Зета-Джонм родом із Свонсі, Уельс, привітала Її Величність із 70-річним ювілеєм правління. Вона опублікувала в Instagram знімок із посланням для Єлизавети II.

Кетрін зробила селфі зі свого будинку, позуючи перед дзеркалом так, щоб продемонструвати послання королеві, надруковане на звороті жакету.

“Дякую, королево Єлизавето. Мій улюблений жакет для моєї улюбленої королеви. 70 років”, — написала зірка у своєму посту. Приталений жакет прикрашений армійським принтом, а на спині друкованими літерами написано “Боже, бережи королеву”.

Підписники Кетрін Зети оцінили її жест, присвячений Єлизаветі II і засипали зірку смайликами та коментарями.

Як відомо, Кетрін Зета-Джонс британка родом з Уельсу, але до 2009 року жила на Бермудських островах із чоловіком Майклом Дугласом та двома дітьми, Діланом та Керіс. Наразі вона проживає із своєю сім’єю в особняку в селі Ірвінгтон, штат Нью-Йорк.

1News за темою: Королева Великої Британії почала випускати кетчуп

Нагадаємо, раніше Букінгемський палац презентував повну програму святкування платинового ювілею правління королеви Єлизавети II.

Для святкування обрали перший тиждень червня через кращу погоду, а ніж у лютому: з нагоди ювілею у країні будуть святкові чотириденні вихідні із 2 по 5 червня. Цей ювілей стане першим для королеви без чоловіка, герцога Единбурзького, який помер 9 квітня 2021 року.


Джерело

Back to top button