Україна

Кабмін вніс в Раду проєкт держбюджету-2024


Кабмін вніс в Раду проєкт держбюджету-2024

Спікер Руслан Стефанчук закликав нардепів усіх фракцій і груп “конструктивно підійти до розгляду найважливішого фінансового документа”.

Кабінет міністрів вніс до Верховної Ради законопроєкт про державний бюджет на 2024 рік. Про це повідомив спікер парламенту Руслан Стефанчук у Facebook в п’ятницю, 15 вересня.

“До Верховної Ради України Кабінет Міністрів України вніс проєкт закону про державний бюджет на 2024 рік. Парламент України розгляне проєкт закону про державний бюджет України на наступний рік у першому читанні найближчим часом”, – написав він.

Спікер закликав нардепів усіх фракцій і груп “конструктивно підійти до розгляду найважливішого фінансового документа. Забути про популізм і спекуляції та не малювати статті видатків, які не підкріплені доходами”.

“Усі ми маємо усвідомлювати, що цей бюджет – це бюджет воєнного часу. І, відповідно, головний пріоритет – це забезпечення Сил безпеки і оборони України, а також нашої Перемоги!”, – додав Стефанчук.

Тим часом законопроєкт про державний бюджет на 2024 рік було оприлюднено на сайті Верховної Ради. Він зареєстрований під номером 10000.

Раніше у п’ятницю Кабмін затвердив проект бюджету на 2024 рік. Головним пріоритетом визначено оборону України. Видатки на сектор безпеки складуть половину бюджету.

Проєкт бюджету: мінімальна зарплата зросте двічі

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button