Україна

Кабмін денонсував низку угод з РФ

Кабмін денонсував низку угод з РФ

Фото: Кабмин

Кабмін денонсував низку міжнародних угод про економічну і юридичну співпрацю з РФ

Схвалено окремий законопроект про денонсацію угоди між Україною та РФ щодо науково-технічного співробітництва.

 

У п’ятницю, 29 квітня, Кабінет Міністрів України денонсував низку міжнародних угод про економічну і юридичну співпрацю з Російською Федерацією. Про це повідомив представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

 

Повідомляється, що уряд схвалив законопроект, який денонсує угоду між Україною та РФ про уникнення подвійного оподаткування доходів і майна і попередження ухилень від сплати податків.

 

Схвалено окремий законопроект про денонсацію угоди між країнами про науково-технічну співпрацю.

 

Крім того, схвалено проект закону Про внесення змін до Закону України Про аудит фінансової звітності та аудиторської діяльності щодо забезпечення аудиторської діяльності на період дії воєнного стану і повоєнного відновлення економіки. Проектом пропонується виключити з Реєстру аудиторів і суб’єктів аудиторської діяльності аудиторів, які мають громадянство країни-агресора, або включені до відповідних публічних реєстрів країни-агресора, або працюють чи мають власність в країні-агресорі, а також суб’єктів аудиторської діяльності, які мають у складі засновників або учасників безпосередньо чи опосередковано громадян чи суб’єктів господарювання країни-агресора.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button