Україна

Фігурант кримінальних справ намагався втекти за кордон у формі військового


Фігурант кримінальних справ намагався втекти за кордон у формі військового

Чоловік намагався втекти за кордон, аби уникнути відповідальності за вчинені ним у місті Ужгород декілька кримінальних правопорушень.

Військовослужбовці відділення Оноківці Чопського загону затримали за пів кілометра від держкордону чоловіка, який намагався у незаконний спосіб перетнути українсько-словацький кордон. Про це 10 вересня повідомила ДПСУ.

Зазначається, що правопорушника зупинили у лісі після подолання ним загороджувального паркану. Він був вдягнений у військову форму.

Затриманий розповів, що позичив форму у знайомого, аби видати себе за військовослужбовця та уникнути додаткових перевірок під час прямування до кордону. Він також зізнався, що планував втекти за кордон, аби уникнути відповідальності за вчинені ним у місті Ужгород декілька кримінальних правопорушень.

Затриманий є 28-річним жителем Донеччини, щодо якого Ужгородською окружною прокуратурою висунуто обвинувачення у крадіжці. Також він проходить фігурантом ще одного кримінального провадження, пов’язаного з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень іншому чоловікові.

Затриманого доставили у прикордонний підрозділ з метою притягнення до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України. Після складання адміністративно-процесуальних документів чоловіка передали співробітникам Нацполіції.

Нагадаємо, ухилянт влаштував “маскарад”, щоб незаконно потрапити в Молдову. Порушник був у латексній масці, плащі-мантії та гідрокостюмі.

Також повідомлялося, що прикордонники затримали ухилянтів, які в штанах-“кікіморах” намагалися протоптати маршрут до Румунії.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 3 =

Back to top button