Україна

Favbet Foundation передав 200-й автомобіль для потреб ЗСУ


Favbet Foundation передав 200-й автомобіль для потреб ЗСУ

Благодійний фонд передає військам позашляховики, пікапи, мікроавтобуси, вантажівки та карети швидкої допомоги.

Представники благодійного фонду Favbet Foundation передали пікап Nissan Navara одному із підрозділів Збройних сил України, який виконує бойові завдання на Донеччині. Цей автомобіль став 200-м за рахунком, який було передано для потреб ЗСУ, повідомляє прес-служба фонду у середу, 16 серпня.

“З перших днів повномасштабного вторгнення забезпечення автомобілями наших захисників стало ключовим напрямом мілітарної допомоги фонду. На сьогодні ми передали різним підрозділам сил оборони 200 автомобілів. Це позашляховики, пікапи, мікроавтобуси, вантажівки та карети швидкої допомоги”, – прокоментував передачу транспорту президент Favbet Foundation Андрій Матюха.

За інформацією прес-служби фонду, до 200 переданих автомобілів також входять 53 позашляховики Peugeout Landtrek, які компанія Favbet придбала для ударних рот Армії дронів.

“Загалом сумарна допомога ЗСУ та іншим силам оборони за сприяння фонду склала понад 145 млн грн”, – уточнили у фонді.

Favbet Foundation – благодійний фонд, заснований у 2020 році. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку, проте наразі 95% проектів орієнтовані на допомогу ЗСУ та населенню України.

Favbet передала 10 млн грн на FPV-дрони з боєкомплектом

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button