Україна
Гаряча новина

Двоє міністрів подали у відставку, а третього просить звільнити глава Уряду

Міністри економічного розвитку та інфраструктури Ігор Петрашко та Владислав Криклій подали у відставку. Цю інформацію підтвердила прес-секретар Верховної Ради Ольга Туній, повідомляє 1News.

«У зв’язку із численними запитами від засобів масової інформації повідомляю: до Верховної Ради України надійшли заяви про відставку від Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка та Міністра інфраструктури Владислава Криклія», – написала вона.

В той же час на політичних Телеграм-каналах з`явились опублікована заяви про відставку міністра інфраструктури, в якій він просить його звільнити.

У свою чергу заступник голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук в коментарі РБК-Україна заявила, що на посаду міністра екоміки претендує керівник Податкової.

«На посаду міністра економіки претендує Олексій Любченко з Державної фіскальної служби. Про нього дуже хороші відгуки. Ці кадрові ротації, що ставка буде саме на зростання ВВП, робочих місць і зростання економіки в цілому», – заявила вона

Також прес-секретар парламенту повідомила, що до Верховної Ради надійшло подання від прем`єр-міністра про відставку міністра охорони здоров`я Максима Степанова.

Жоден з міністрів поки не коментував відповідну інформацію.

Back to top button