Україна

Черкаси повертаються до маскового режиму


Черкаси повертаються до маскового режиму

У місцях масового перебування людей, а також у громадському транспорті необхідно перебувати у масках.

 
У Черкасах через зростання захворюваності на COVID вирішили повернутися до маскового режиму. Про відповідне рішення повідомляє прес-служба міськвиконкому.
 
“Керівникам підприємств – забезпечити дотримання протиепідемічних вимог (масковий режим, дотримання фізичної дистанції, дотримання правил особистої гігієни, користування антисептиками та ін.) у місцях масового перебування людей (ТРЦ, заклади торгівлі, громадського харчування тощо), інших соціально важливих об’єктах, а також дотримання маскового режиму у громадському транспорті”, – йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що станом на 24 жовтня на Черкащині кількість виявлених хворих за тиждень становить 1084 особи, з них мешканців міста Черкаси – 346.
 
В закладах охорони здоров’я Черкас для можливої ​​госпіталізації пацієнтів з підозрою та підтвердженим випадком гострої респіраторної хвороби COVID-19 розгорнуто 350 ліжок. На сьогодні завантаженість ліжкового фонду становить 14,3%.
 
Раніше повідомлялося, що в Сумській області вводять масковий режим через зростання кількості випадків захворюваності на COVID-19.
 
Перед цим влада Києва закликала повернутися до маскового режиму.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button