Україна

Армія РФ поповниться жителями Далекого Сходу та Камчатки – розвідка


Армія РФ поповниться жителями Далекого Сходу та Камчатки - розвідка

Кремлівським вербувальникам вдалося залучити певну частину населення північних регіонів обіцянками високих виплат.

 
Чергова ротація новобранців армії РФ складатиметься, переважно, з жителів Далекого Сходу РФ і Камчатки. Про це повідомляє ГУР МО.
 
“За задумом, вони краще адаптовані до життя в умовах низьких температур і будуть ефективнішими у зимовий період. Також ці військовослужбовці не привчені до комфорту і легко перенесуть відсутність налагодженого побуту”, – зазначили у розвідці.
 
Повідомляється, що кремлівським вербувальникам вдалося залучити певну частину населення північних регіонів обіцянками високих виплат. А самі “новобранці” стверджують, що їм за все життя стільки не заробити.
 
“Втім, цей особовий склад має дуже низький рівень підготовки та практично нічого не знає про реальний стан справ щодо бойових дій в Україні”, – заявили в ГУР.
 
Також у РФ оголошено про акцію збору коштів на придбання зимової форми для окупаційного контингенту, який перебуває в Україні.
 
Як зазначають у розвідці, таким чином Кремль визнав, що не має достатньо бюджетних коштів, щоб забезпечити своїх солдатів усім необхідним.
 
Зазначимо, що війська РФ зазнають величезних втрат у війні. За даними Генштабу, з 24 лютого до 12 вересня Росія втратила в Україні, орієнтовно, 52 950 військових.
Раніше у розвідці повідомляли, що по всій лінії фронту постійно діють 110 батальйонних тактичних груп російської армії, також окупанти мають намір призвати на службу та відправити на війну ще 90 тисяч росіян.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button