Україна

Alina Pash вирішила зняти свою кандидатуру як представника України на “Євробаченні” – 1News


Creative Europe Desk Ukraine

Вона заявила, що більше не хоче брати участь у цій “брудній історії”

Співачка Alina Pash вирішила зняти свою кандидатуру як представника України на “Євробаченні”. Вона заявила, що більше не хоче брати участь у цій “брудній історії”. Про це співачка написала у своєму Instagram.

Вона підкреслила, що завжди дотримується законів України, але “не має армії піарників, менеджерів та юристів”, щоб протистояти цій атаці та неприйнятним формулюванням, які лунають в її бік.

“Я не хочу далі бути у цій брудній історії. З важким серцем я знімаю свою кандидатуру як представника України в конкурсі Євробачення. На жаль. Мені справді дуже жаль. Ми зв’яжемося із “Суспільним” та підпишемо всі необхідні документи”, — пояснила співачка.

1News за темою: Скандал на нацвідборі Євробачення: Наглядова рада “Суспільного” збирається на позачергове засідання

Нагадаємо, раніше cуспільний мовник звернувся до Держприкордонслужби для перевірки довідки, наданої командою Аліною Паш, яка перемогла на Нацвідборі на Євробачення-2022, щодо поїздки до окупованого Криму у серпні 2015 року. До завершення перевірки угоду з Alina Pash про участь у пісенному конкурсі “Євробачення-2022” не підписуватимуть.

Пізніше стало відомо, що Державна прикордонна служба не видавала переможниці Нацвідбору співачці Alina Pash довідку про законний перетин державного кордону України через КПВВ “Чаплинка” у 2015 році.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button