Україна

Євробачення 2022 – Україну цього року представить гурт Kalush Orchestra – 1News


Фото з відкритих джерел

Після зустрічі оргкомітету нацвідбору та представників Kalush Orchestra гурт погодився поїхати на конкурс від України

Після того, як Alina Pash відмовилась від участі у нацвідборі на Євробачення, організатори прийняли рішення, що Україну на міжнародному пісенному конкурсі представить гурт Kalush Orchestra з піснею “Стефанія”. Про це стало відомо під час онлайн-трансляції фіналу Нацвідбору на “Євробачення-2022”.

Сьогодні стало відомо, що після зустрічі оргкомітету нацвідбору та представників Kalush Orchestra гурт погодився поїхати на конкурс від України.

“Ми вдячні кожному, хто підтримував нас під час фіналу нацвідбору на “Євробачення-2022″ та віддав нам перше місце у SMS-голосуванні. Обіцяємо кожному українцю, що виправдаємо ваш вибір. У важкі часи для нашої країни ми повинні знову заявити про себе на весь світ. Тому ми готові гідно представити Україну перед усією Європою”, – наголосив вокаліст гурту Олег Псюк.

Раніше під час бесіди з Сергієм Притулою фронтмен Kalush Orchestra Олег Псюк пояснив рішення представити Україну на конкурсі:

“Мій хороший виступ не залежить від “Суспільного” і я дуже радий, що в Італії організовує “Євробачення” не “Суспільне”, тому, я буду представляти Україну, а не “Суспільне”, – сказав Псюк.

Як відомо, за результатами фіналу нацвідбору на Євробачення друге місце посів гурт Kalush Orchestra, у нього було 14 балів: 6 – від журі і 8 – від глядачів. На третьому місці опинився Wellboy з 13 балами – 7 від журі і 6 – від глядачів.

1News за темою: Організатори показали макет сцени Євробачення-2022

Нагадаємо, раніше ми писали, що оргкомітет нацвідбору на “Євробачення 2022” вирішив звернутися до гурту Kalush Orchestra з пропозицією представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі у Турині. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button