Україна

Ахметов передав допомогу дніпровському центру Я – Маріуполь


Ахметов передав допомогу дніпровському центру Я - Маріуполь

Переселенцям з Маріуполя, що оселилися в Дніпрі, відправили 600 гігієнічних наборів.

Фонд Ріната Ахметова передав перший вантаж з гуманітарною допомогою першому в Україні центру підтримки переселенців Я – Маріуполь у Дніпрі. Про це у четвер, 21 липня, повідомляє прес-служба фонду.

“Сьогодні ми отримали від Фонду Ріната Ахметова 600 гігієнічних наборів. Вони призначені для маріупольців, які залишили тимчасово окуповане місто та мешкають у Дніпрі”, – розповіла керівник центру Світлана Штенда.

До складу гігієнічних наборів увійшли засоби першої необхідності: зубні щітки, паста, туалетне мило, шампунь, гелі для душу та пральний порошок.

Раніше набори із засобами особистої гігієни від Фонду отримали маріупольці, які переселилися до Запоріжжя. Допомога надається у рамках програми Рінат Ахметов – порятунок життів.

Центр Я – Маріуполь почав працювати у Дніпрі наприкінці квітня. На сьогоднішній день у ньому зареєстровано понад 8 тисяч переселенців з Маріуполя. Крім продуктових та гігієнічних наборів, вони можуть отримувати психологічну допомогу: з дорослими та дітьми працює психолог – фахівець із кризової психології та подолання травматичного досвіду.

Раніше повідомлялося, що з початку року підприємства SCM, футбольний клуб Шахтар та Фонд Ахметова пожертвували на допомогу українцям 2,7 млрд гривень.

Метінвест передав розвідникам 20 позашляховиків

Новости от 1News в Telegram. Подписывайтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button