Україна

Новий голова Держприкордонслужби розповів, як боротиметься з корупцією

За всіма фактами проводитимуться службові розслідування і винні особи притягуватимуться до відповідальності, а у разі доведення корупційної складової

Новий голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко розповів, якими методами боротиметься з корупцією у своєму відомстві.

Про це повідомляє 1NEWS.

Під час відеоселекторної наради з керівниками регіональних управлінь та прикордонних загонів він зазначив, що особисто “раптово перевірятиме” ділянки різних прикордонних підрозділів, аби переконатися, чи правду розповідають керівники на місцях про стан охорони державного кордону.

За словами Дейнеко, у разі підтвердження фактів протиправної діяльності, вони нестимуть “усю повноту відповідальності”.

Крім того, якщо буде доведена причетність до злочинних схем особового складу, “може бути прийняте принципове рішення по заміні 100% персоналу окремих підрозділів”.

“За всіма фактами проводитимуться службові розслідування і винні особи притягуватимуться до відповідальності, а у разі доведення корупційної складової – будуть поінформовані правоохоронні органи. При цьому, наголошу, що з фігурантами розслідувань проводитимуться заходи з використанням поліграфу”, – зазначив Дейнеко.

Джерело: Державна прикордонна служба України

2 Comments

  1. А в этом государстве хоть один чиновник может без бла-бла, а доказав свое соответствие занимаемой должности делом?

  2. У нас єдиний метод боротьби – це очолити. Це-перше.

    Тепер – он вище написано: “В Україні порахували корупціорнерів”.
    Що це означає ? У нас ?
    Або така вимога нового начальства – навести порядок в обліку контингенту (по-ленінськи: “учьот и контроль прежде всего” з роботи В.І.Леніна “Как нам рєорганізовать Рабкрін”).
    Або, для суспільства більш принадне, – обкласти корупціонерів податками для поповнення Держбюджету (щоб потім знову розкрадати).

    Короче: “Хоч круть – верть, хоч верть – круть”.

Back to top button