Цікаве

Зеленський з’явився в трейлері нового серіалу від Netflix

Зеленський з явився в трейлері нового серіалу від Netflix

Фото: Скріншот
Кадр з серіалу

У трейлері також показані кадри, зняті в Україні з 24 лютого 2022 року. Документальний серіал вийде на екрани 12 березня.

Netflix випустив трейлер дев’ятисерійного документального серіалу “Turning Point: The Bomb and the Cold War” (“Переломний момент: бомба і холодна війна”), у якому з’явився Володимир Зеленський.

Відомо, що проєкт режисера Брайана Кнаппенбергера розповість історію Холодної війни, створення ядерної бомби та вторгнення в Україну.

“Кожен епізод розглядає поточний конфлікт між Росією та Україною як приклад того, як досліджувана історія безпосередньо пов’язана з подіями сьогодення. Майже кожна частина війни в Україні є відлунням холодної війни”, – сказав режисер.

У серіалу також використано понад 100 інтерв’ю з колишніми світовими лідерами та чинними, включно з президентом України, а також таких видатних політичних діячів, як генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, колишній директор ЦРУ Роберт Гейтс і колишній держсекретар Кондоліза Райс.

“Цей серіал, що містить інтерв’ю з видатними політиками, журналістами та людьми, які пережили історію, є дослідженням десятиліть конфлікту між Сполученими Штатами та Радянським Союзом в обрамленні поточних подій, які показують, що Холодна війна триває, а світ залишається на порозі ядерної війни”, – йдеться в описі під трейлером.

Премʼєра очікується 12 березня на платформі Netflix.

Раніше повідомлялося, що на Netflix вперше відбудеться прем’єра українського серіалу, який розповість про початок повномасштабної війни на території нашої країни.

Оприлюднено фінальний трейлер серіалу Аватар: Останній захисник

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button