Цікаве

Як визначити характер людини за кольором очей: поради психолога

Віддавна вважалося, що очі – дзеркало душі, адже завдяки ним можна вирахувати брехню, зрозуміти справжні наміри людини тощо. Проте психологиня-практик Ольга Романів каже, що колір очей може також впливати на характер їхнього володаря, передає 1News.

Перерахувавши усі найпоширеніші відтінки: блакитний, синій, зелений, коричневий, чорний, сірий, сіро-блакитний та сіро-зелений. Виявилося, що кожна особистість наділена унікальними рисами.

Блакитний

Володарі блакитних очей зазвичай надмірно емоційні, творчі та схильні до швидкої зміни настрою. Вони часто обманюють, істерично поводяться та страждають від спалахів гніву. Проте, незважаючи на всі недоліки, блакитноокі мають безцінний дар — природну харизму.

Володарі блакитних очей зазвичай надмірно емоційні

 

Чорний

Люди з чорними очима – справжні лідери. Вони харизматичні, цілеспрямовані і здатні досягати великих цілей. Серед негативних рис можна назвати такі: запальність, схильність до авантюризму, зацикленість на своїх ідеях та впертість.

Люди з чорними очима – справжні лідери

 

Зелений

Зеленоокі люди зазвичай популярні серед протилежної статі. Завдяки схильності до перфекціонізму їм однаково легко вдається займатися як творчістю, так рутинною роботою.

Зеленоокі люди зазвичай популярні

 

Синій

Володарі яскраво-синіх очей можуть похвалитися унікальністю, адже такий відтінок рідко трапляється в природі. Їхній характер, як і колір райдужки, також неординарний. Проте синьоокі люди схильні до зверхності.

Володарі яскраво-синіх очей можуть похвалитися унікальністю

 

Сіро-зелений

Такі люди вміють ставити перед собою цілі та йди до них попри всі невдачі, але вони досить чутливі, емоційні і часто ухвалюють рішення не головою, а серцем. У них добре розвинені інтуїція та емпатія.

Володарі сіро-зелених очей ухвалюють рішення серцем

 

Карий

Володарі карих очей зазвичай люблять бути в центрі уваги та багато спілкуватися з людьми. Вони наділені почуттям гумору та життєрадісністю, проте часто капризують і відштовхують тих, хто в них швидко закохується.

Володарі карих очей зазвичай люблять бути в центрі уваги

 

Сіро-блакитний

Люди, яких природа наділила сіро-блакитними очима, мають справжній нордичний характер. Їх нелегко вивести на емоції, адже такі особи в будь-яких критичних ситуаціях намагаються зберегти спокій і розважливість.

Люди, яких природа наділила сіро-блакитними очима, мають нордичний характер

 

Сірий

Володарі сірих очей, без домішок інших відтінків, трапляються рідко. Вони розважливі, врівноважені, терплячі та працьовиті. На таких людей завжди можна покластися, тому в стосунках вони зазвичай зберігають вірність партнеру.

Володарі сірих очей розважливі та врівноважені

 

Джерело: Marieclaire

Back to top button