Цікаве

Як вибирати м’які меблі*

Диван — річ виключно важлива й корисна, тому він, як і усі м’які меблі, купується на роки. Дивани, крісла, ліжка … До вибору цих предметів інтер’єру люди ставляться з особливою ретельністю.

Щоб знайти диван, який зробить вашу домівку більш затишною, потрібно вибрати хороший меблевий салон, такий який можна побачити на сайті dommino.ua. Що не кажіть, але купувати диван в сумнівному місці — це діяти за принципом «скупий платить двічі». Загальновідомий факт, що вартість меблів на 50% складають матеріали і комплектуючі. Солідні виробники на якості не економлять. Їм вдається підтримувати доступні ціни за рахунок вдосконалення внутрішніх процесів та підвищення продуктивності. До того ж хороший бренд — це не тільки впевненість у продукті, а й позитивні емоції від самого процесу вибору.

Розмір має значення

Варто заздалегідь визначитися з габаритами дивана, придатними для вашої кімнати. Адже буде прикро протискатися між диваном та шафою і відчувати гострий брак вільних квадратних метрів. Тому, щоб в кімнаті було просторо, на момент вибору дивана потрібно врахувати розміри приміщення та розташування дверей.

Як «перетворити» диван у ліжко

Ви вже маєте уявлення про те, навіщо вам потрібен диван і куди ви його поставите. Ви вже знаєте, як використовуватимете складально-розкладальний механізм щодня або для гостей. Тепер попросіть консультанта на сайті розповісти, як саме розкладається диван, що вас зацікавив.

Вибирайте диван душею…

Погодьтеся, «зручно одному» не означає «зручно всім». Кожен має своє уявлення про комфорт. Для когось — це неймовірно м’яка посадка, а для когось — навпаки, більш пружна, для третіх — виключно м’які шкіряні меблі. До того ж є маса нюансів, таких як:

  • глибина сидіння;
  • нахил спинки і т. д.

На dommino.ua представлено м’які меблі від виробника з різною ергономікою, щоб ви могли без зусиль знайти диван собі до душі. Щоб зрозуміти чи підходить вам модель чи ні, потрібно уважно прочитати усі її характеристики та відгуки в Інтернеті. Ще варто врахувати, що дивани без механізму будуть м’якшими, за такі ж самі з механізмом.

На що ще варто звернути увагу

Дизайн — справа тонка. На dommino.ua ви знайдете різноманітні:

  • дивани;
  • крісла й пуфи;
  • ліжка;
  • матраци.

Проте визначитися з моделлю, формою та стильовим напрямком — це лише пів справи. Вам належить взяти участь у захоплюючому процесі вибору оббивки. Найчастіше за допомогою матеріалу та декору можна повністю змінити образ дивана. Зрозуміло, форми дивана задають свої критерії; десь краще виглядає шкіра та однотонні тканини, десь — тканина з геометричним або флористичним дизайном. Такі нюанси потрібно враховувати, щоб обрана оббивка прикрашала форми дивана й підкреслювала його переваги.

*на правах реклами

Back to top button