Цікаве

Як впливає на здоров’я місячне затемнення та зо потрібно робити

Сьогодні, 26 травня, час місячного затемнення і повного Місяця – день, коли і погані, і хороші справи зростають стократ. Сьогодні корисно порадувати подарунком друга або знайомого, оскільки заслуга від хороших справ або благодійності значно збільшується.

Що ж корисного ми можемо зробити в такий день для свого фізичного і емоційного здоров’я, як пережити затемнення з якнайбільшою користю – про це розповіла експерт Феншуй і Бацзи, майстер астропрогнозу Наталія Явон, передає 1News.

Чи варто боятися впливу місячного затемнення на здоров’я і емоційний фон?

Отже, 26 травня місячним затемненням відкривається літній “коридор затемнень”, який закриється 10 червня затемненням сонячним. Сьогодні не тільки затемнення, а й повний Місяць: у цей день ми більш емоційні.

Але накручувати себе і чекати чогось жахливого не потрібно, навпаки – цей день хороший для переосмислення, планування і спостереження, зокрема і за своїм фізичним і емоційни здоров’ям.

Що корисно і, навпаки, не варто робити сьогодні щодо здоров’я?

Дні, коли відбуваються місячні і сонячні затемнення, несприятливі для будь-яких починань, не рекомендується дивитися і на саме затемнення. У такий період завжди зростає імовірність незапланованих грошових витрат. Але опиратися не варто, особливо якщо йдеться про внесок у здоров’я і саморозвиток: вкладайте!

У місячне затемнення добре позбавлятися від шкідливих звичок і медитувати

Однак дорогі придбання або зайві витрати, які часто виникають на емоціях, постарайтеся нині не робити. Є думка, що місячне затемнення може щось “забрати”, тому самі вирішіть,чого хочете позбутися. Наприклад, щодо здоров’я це можуть бути шкідливі звички. Також сьогодні хороший день позбутися речей, що роками лежать на полицях, а також обтяжливих зв’язків. Але зробити це важливо спокійно, без зайвих емоцій, тихо. Відмовитися слід лише від того, що дійсно втратило актуальність або тягне вниз.

Під час затемнення краще перебувати в закритому приміщенні. Бажано не відвідувати багатолюдні місця і фізично не перевтомлюватися, а на дорогах будьте особливо уважні.

Що краще робити? Зробіть розвантажувальний день – у всіх сенсах: їжте легку і корисну їжу, медитуйте, займіться йогою або іншою практикою, а спілкування обмежте.

Під час всього “коридору затемнень”, тобто з 25 травня по 10 червня, важливо стежити за здоров’ям, а також стосунками з вашим оточенням. Намагайтеся сприймати людей такими, якими вони є, і не накопичувати образи.

Джерело: Сьогодні

Back to top button