Цікаве

Як прибрати темні кола під очима: корисні поради

Щоб позбутися темних кіл під очима, варто нормалізувати режим дня, повноцінно спати та харчуватися. Зона навколо очей потребує дбайливого догляду та постійного зволоження, у цьому допоможуть косметологічні процедури та доглядові косметичні засоби.

Про це розповіла лікарка-косметологиня Карина Должанська, передає 1News.

Експертка пояснила, що ця проблема виникає у людей, які недосипають і п’ють мало води.

“Варто постійно зволожувати шкіру, дбайливо наносити косметичні засоби та використовувати креми, які призначені спеціально для зони навколо очей”, – рекомендує косметологиня.

Повноцінний сон допоможе позбутися від синців під очима

Лікарка радить пацієнтам передусім виспатися і нормалізувати режим дня. Найпоширеніша причина появи темних кіл під очима – систематичне недосипання, перевтома та стрес.

За словами косметологині, шкідливі звички – паління та надмірне вживання алкоголю – можуть провокувати зморшки й темні плями на обличчі, які схожі на синці.

Дівчата намагаються замаскувати темні коли під очима

Косметологиня попередила, що організм може сигналізувати про проблеми зі здоров’ям появою темних кіл. Потрібно перевірити судинну систему, печінку та інші внутрішні органи. Після здачі аналізів лікар за індивідуальним призначенням порекомендує курс мезотерапії або біоревіталізації, які омолоджують і насичують шкіру вітамінами.

Back to top button