Цікаве

Як підтягнути груди без спортзалу: прості вправи

З віком, після різкого схуднення або годування дитини груди можуть опуститися, втративши форму та пружність. З такою проблемою може зіткнутися навіть 20-річна дівчина, якщо вона має великий розмір.

Утім, обвисання грудей можна не допустити, пише 1News. Для цього достатньо лише регулярно робити кілька простих вправ.

Стискання долонь

Виконувати цю вправу можна в положенні сидячи або стоячи. Вирівняйте спину, розверніть плечі і злегка підніміть підборіддя. З’єднайте долоні перед грудьми таким чином, щоб пальці “дивилися” вгору, а лікті утворювали прямий кут.

Зробіть глибокий вдих, а на видиху максимально сильно стисніть долоні, щоб у м’язах грудей відчувалося напруження. Повторюйте вправу 15-20 разів з інтервалом у півхвилини.

Обвисання грудей можна не допустити


Віджимання

Віджиматися можна з колін або ступень. У будь-якому випадку потрібно поставити руки на ширину плечей і опускати тулуб паралельно до підлоги, щоб руки утворювали прямий кут. Усього слід зробити три підходи по 10-12 віджимань.

Після різкого схуднення або годування груддю груди можуть опуститися
Жим гантелей лежачиЖим гантелей лежачи можна виконувати на килимку або на гімнастичній лаві. Візьміть гантелі вагою 1,5-2 кілограми і ляжте, зігнувши ноги в колінах. Підніміть руки вгору, а потім опустіть, зігнувши в ліктях, паралельно до підлои. Зробіть три підходи по 15-20 разів.

Жим гантелей лежачи можна виконувати на килимку або на гімнастичній лаві

Розведення гантелейЦя вправа виконується лежачи, бажано на лаві, для пропрацювання грудей повністю. Візьміть гантелі вагою 1,5-2 кілограми, ляжте на лаву, тримаючи руки з гантелями зігнутими в грудях. Підніміть руки вгору, щоб долоні були звернентит одна до одної. Водночас опускайте руки в сторони, утримуючи прес попереком. Лікті повинні “дивитися” вниз. Зробіть три підходи по 15-20 разів.

Завжди тримайте спину рівною, не сутультесь і стежте за поставою – тоді піднімуться і груди


Тяга гантелей стоячи в нахилі

Візьміть гантелі та нахиліть корпус, трохи зігнувши ноги. Сильно притисніть руки до тулуба і починайте тягнути гантелі вгору,провертаючи кисті рук. Робіть три підходи по 15-20 разів.

Крім того, слід завжди тримати спину рівною, не сутулитися і стежити за поставою – тоді піднімуться і груди.

Джерело: “Новий канал”

Back to top button