Цікаве

Як пережити локдаун: корисні лайфхаки

Під час пандемії коронавірусу є безліч способів, щоб розважитися в цей період. Наприклад, зайнятися чимось корисним, не виходячи з дому, або ж змінити свій розпорядок дня.

Крім того, рекомендується більше дихати свіжим повітрям. Детальніше про хитрощі, які допоможуть пережити локдаун – розповідає 1News.

  • Прогулянки на свіжому повітрі

Саме вони дійсно можуть допомогти подолати цей період. Замість піших прогулянок можна покататися на велосипеді. У такий спосіб ви не тільки поліпшите своє фізичне самопочуття, а й мислення і навіть емоції.

  • “Вийти з дому, нікуди не пішовши”

Багатьом стає нудно сидіти вдома в чотирьох стінах, тому один з ефективних способів відчути, що ви вийшли з дому, нікуди не пішовши, – пересунути або переставити меблі в житлі. Це не тільки створить гармонію в будинку, але і буде здаватися, що ви створили абсолютно новий простір.

  • Візьміть частування на виніс

Солодощі завжди роблять щасливішою людину і покращують її настрій. Якщо ви хочете миттєво відчути позитив, то замовте за допомогою смартфона або ж в кафе на виніс смачне тістечко, тортик або інші вподобані смаколики.

  • Змініть розпорядок дня

Розпорядок дня – один з найкращих способів підтримувати гарний настрій і знижувати рівень стресу день у день, але в період локдауну він не завжди приносить задоволення. Постарайтеся урізноманітнити свої будні, але водночас дотримуйтесь усіх карантинних правил.

Джерело: Обозреватель

Back to top button