Цікаве

Вийшов трейлер українського військового екшну Снайпер. Білий ворон

Вийшов трейлер українського військового екшну Снайпер. Білий ворон

Фото: usfa.gov.ua
Снайпер. Білий ворон

Український снайпер хоче помститися за смерть свого друга, тим самим має знайти та ліквідувати російського снайпера-професіонала.

У мережі з’явився трейлер українського військового екшну Снайпер. Білий Ворон, який ґрунтується на реальних подіях, режисером якого є Мар’ян Бушан. Відео оприлюднено в Youtube.

Це історія про пацифіста Миколу з Горлівки, який із початком війни на Донбасі у 2014 році втратив вагітну дружину, яку вбили окупанти, тим самим головний герой не хоче миритися з беззаконням та стає українським снайпером-добровольцем.

В український прокат фільм вийде до Дня Незалежності 24 серпня 2022 року.

“Ми завершили знімати Ворона у 2020 році і не могли подумати, що кадри, зняті взимку, виявляться дещо пророчими – що 24 лютого 2022 року змінить життя кожного українця, розділивши його на “до” та “після”. ​​Впевнений, що вихід фільму, приурочений до Дня Незалежності, – це правильний крок, адже зараз на кону наша Незалежність і Свобода. Віримо, що наше кіно ще раз нагадає, що війна постукала у мирні українські домівки ще 8 років тому, і весь цей час українські воїни мужньо захищають нашу землю – так само, як і наш Снайпер”, – ділиться Артем Денисов, продюсер стрічки.

Раніше повідомлялося, що Netflix надасть для українських кінематографістів 100 стипендій у розмірі тисяч євро.

Вийшов документальний фільм про Херсон


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button