Цікаве

Все що потрібно знати про одноразові сигарети

В останні роки тютюнова галузь суттєво знизила свої доходи з реалізації продукції. Більшою мірою це зумовлено активним зростанням попиту на альтернативні електронні сигарети. Представники компанії Cloudy кажуть, що популярність паріння обумовлена низкою переваг, серед яких потрібно виділити доступну ціну, нешкідливість та приємний смак. Ці якості одноразових цигарок дозволили потіснити класичні цигарки на світовому ринку.

Особливості та принцип роботи одноразок

Одноразові гаджети для паріння є компактними пристроями, які візуально нагадують сигарету. При цьому вони не містять тютюну, а продукують пару за рахунок перетворення спеціальної рідини для куріння при контакті з нагрівальним елементом. Зараз на ринку представлений широкий асортимент пристроїв для паріння, з якими можна ознайомитися на цій сторінці – https://cloudy.com.ua/catalog/odnorazki. Незалежно від виробника та моделі  вони мають ідентичну конструкцію, яка складається з таких елементів:

  1. Батарея. Реалізується вже зарядженою. Продукує енергію для випаровування рідини.
  2. Картридж. Це ємність, усередині якої знаходиться робоча суміш.
  3. Сенсор. Активізує пристрій на початку затягування.
  4. Індикатори. Вказують на роботу системи або залишковий рівень заряду.

Принцип використання одноразових сигарет є вкрай простим, оскільки девайс поставляється вже готовим до експлуатації. Після покупки достатньо витягти пристрій з упаковки та виконати затяжку. При цьому спрацює сенсор, а струм із батареї почне надходити на випарник, який виготовляє пар. Кожен пристрій розрахований на певну кількість затяжок, після витрати рідини або зарядки девайс просто викидають у сміття.

Окрему увагу при виборі слід приділити заправці. Рідини можуть мати нікотиновий або безнікотиновий склад. Крім того, вони контрастно відрізняються за смаковими якостями, починаючи від класичних фруктових та закінчуючи незвичайними комбінаціями випічки або основних страв. Важливо, що при парінні не виділяються токсини, сажа та продукти горіння, які отруюють організм людини. Більш того, в процесі продукується ароматна пара, за рахунок пристрій можна використовувати навіть у приміщенні.

Переваги та недоліки одноразових цигарок

Перш ніж купувати такі пристрої, потрібно чітко розібратися в їх сильних та слабких сторонах.

Плюси:

  • зручність та простота використання без диму та неприємного запаху;
  • висока портативність – пристрій після застосування можна одразу покласти до кишені або сумочки;
  • відсутність відкритого вогню призводить до небезпеки займання;
  • після витрати батареї або рідини девайс не потребує спеціальної утилізації;
  • паріння не впливає на організм людини;
  • одноразки дозволяють насолоджуватись унікальними смаками;
  • пристрої мають доступну ціну та більш вигідні, ніж класичні сигарети.

Мінус:

  • девайс розрахований на обмежену кількість затяжок, після чого його утилізують;
  • у порівнянні з багаторазовими електронними сигаретами одноразки мають відносно обмежений вибір смаків;
  • немає можливості заряджання або дозаправки.

Ці особливості дозволяють кожному об’єктивно зрозуміти, чи варто купувати одноразові цигарки. При цьому слід зазначити, що це чудовий варіант переходу від небезпечного для життя куріння тютюну на безпечне паріння. Більше того, для переходу є унікальні моделі, які мають смак звичайних сигарет та аромат диму. Надалі можна поступово знижувати концентрацію нікотину та повністю перейти на чистий фруктовий склад.

 

Back to top button