Цікаве

Відомий український співак “закрутив роман” з вдвічі молодшою жінкою

Як виявилося, Віктор Павлік розлучився з дружиною Ларисою та пішов до молодої коханки. Але не афішував роман, щоби не завдавати болю близьким, зокрема, і онкохворому сину.

53-річний співак Віктор Павлік понад три роки приховував стосунки з вдвічі молодшою Катериною Репяховою, яка є його концертною директоркою.

Про це повідомляє 1NEWS.

Як виявилося, Павлік розлучився з дружиною Ларисою та пішов до молодої коханки. Але не афішував роман, щоби не завдавати болю близьким, зокрема, і онкохворому сину.

“Ми не даємо інтерв’ю на цю тему. Вона для нас все ще дуже особиста. З Ларисою ми розлучилися і зберегли дружні стосунки, я завжди буду вдячний їй за все, буду підтримувати і робити для них з сином все, що в моїх силах. Так життя склалося, що ми зустрілися з Катею і щиро полюбили один одного. Ми хочемо, щоб всі були щасливі”, – заявив Павлік.

Як розповідала сама Репяхова, вона з дитинства є фанаткою Павліка. Уперше Катя зустріла Віктора, коли їй було 7 років.

Але познайомилися вони пізніше, випадково опинившись в одному готелі. Обмінявшись контактами, вони почали спілкуватися у соцмережі, а потім Катя стала концертною директоркою співака.

Незабаром робочі відносини переросли у роман.

“В один день він просто взяв і переїхав до мене. Тоді я вже задумалася, чи я правильно роблю. Привіз всі свої костюми, нагороди в мою маленьку квартирку. Я повністю прийняла образ життя Віктора – віддалася концертній діяльності і творчій частині його життя. Все взяла в свої руки і стало простіше, тому що раніше у нього було своє життя, у мене – своє. Тепер це стало справою сімейною, можна сказати. Так і живемо – на колесах”, – зазначила Катерина.

Нагадаємо, Павлік був тричі одружений та має трьох дітей.

Джерело: “Факти

Back to top button