Цікаве

Відома українська співачка скаржиться на переслідування: вона звернулась в тому числі до Першої леді

Українська співачка та блогерка Jerry Heil розповіла, що протягом півтора року регулярно отримувала повідомлення від громадянина Росії, у яких він описував свої сексуальні фантазії за участю артистки, а пізніше він приїхав на зустріч з нею, повідомляє «Новое время».

У своїх Instagram-сторіс вона заявила, що протягом півтора року їй писав один і то же «прихильник». Блогер розповіла, що постійно видаляла його повідомлення і блокувала профілі, але він наполегливо створював нові акаунти, з яких продовжував писати артистці. «Я не почуваюся тепер у безпеці, тому хочу дати максимальний розголос у ЗМІ. І нехай це виправить історію і допоможе усім, хто з цим стикався», — пояснила співачка.

Jerry Heil розповіла, що недавно вона поїхала до Львова, де у неї була запланована фан-зустріч. «Він почав писати, що їде. Я подумала, що це диванний писака і що він пише, що він їде, сидячи на дивані. Але виявилося, що він дійсно збирався мене побачити», — розповіла співачка. Також вона додала, що сталкер надсилав їй повідомлення, у яких писав, що «хоче позбутися з нею цноти», а також ділився фотографіями з транспорту.

Пізніше блогерка та її команда викликали поліцію, щоб написати заяву. Правоохоронці заявили, що згідно із законодавством України цій людині загрожує штраф у розмірі 51 грн або адміністративний арешт до 15 діб.

Один із підписників написав Jerry Heil, що сталкер, який її переслідує, просто «збоченець», з яким можна переписуватися і не сприймати його серйозно. «Знаєте, з чиєю думкою ця думка співпадає? З думкою поліції», — прокоментувала співачка.

За її словами правоохоронці ознайомилися із повідомленнями, які їй надсилав чоловік у приватній переписці, і не звернули уваги на те, що він розповідав про свої незаконні спроби проникнення до України, одна з яких йому вдалась завдяки тому, що він, за словами зірки, домовився з прикордонником. Також співачка зазначила, що три спроби в’їзду до України чоловік здійснив протягом доби.

Співачка розповіла, що ця ситуація емоційно складна для неї. «Моя задача — звернути увагу на конкретно цю людину, адже тепер маю охорону + ви в курсі. Моя задача — звернути увагу на те, що в таких ситуаціях максимум — це штраф 51 гривня. Це неадекватно, це не відповідає завданим моральним збиткам. Але я забула дещо додати. Перша фраза поліцейського, який зайшов і побачив мене перелякану, знаєте яка? Цитую: «Так а що, вашій мамі зять хіба не треба?».

Jerry Heil вирішила привернути увагу до цієї ситуації і у своїх сторіс тегнула дружину президента України Олену Зеленську, інтерв’юєра Раміну Есхакзай, а також блогерок Марію Тимошенко, Діану Глостер та Аніту Соловей. «Я тегаю саме жінок, бо майже впевнена, що ви можете з досвіду знати, про що йде мова», — підсумувала блогер.

Jerry Heil передусім відома піснею “Охрана, отмєна”.

Back to top button