Цікаве

Українка вилікувала в Арабських Еміратах понад 10 000 пацієнтів

Уряд Об’єднаних Арабських Еміратів нагородив Людмилу Васильєву «Золотою Візою»

Останнім часом дедалі більше людей займаються поєднанням наукових методів західної алопатичної терапії з природними і альтернативними методами лікування, включаючи гомеопатію, засновану в Німеччині, та інші східні і азіатські методи лікування, такі як акупунктура, аюрведа, унані та натуропатія. Провідним представником цього інтеграційного підходу в ОАЕ є доктор Людмила Васильєва, яка пройшла довгий шлях з моменту свого першого приїзду в Об’єднані Арабські Емірати у 1994 році. Зараз вона стала провідним пропагандистом гомеопатії та заснувала власний Медичний центр холістичного лікування в Дубаї. Вона була першою людиною, яка отримала ліцензію Міністерства охорони здоров’я на практику гомеопатії в ОАЕ у 2002 році. З тих пір більше 200 гомеопатів змогли почати свою успішну практику в ОАЕ.

Про це йдеться у публікації арабського видання Gulf News, – повідомляє 1NEWS з посиланням на Foreign Ukraine.

Коли Васильєва приїхала в ОАЕ у 1994 році, вона не тільки мала ступінь лікаря загальної практики (в галузі алопатичної медицини) українського університету, але також була кваліфікованим акупунктуристом, гомеопатом та іридологом (діагностувала хвороби шляхом огляду очей).

Васильєва старанно працювала протягом семи років, після чого Міністерство охорони здоров’я офіційно визнало гомеопатію, і у 2002 році вона стала першим ліцензованим практикуючим лікарем. З тих пір вона заснувала комплексний лікувальний центр, де розробила інтегративний підхід, що поєднує в собі найкраще із західної науки та природний й цілісний погляд на східні практики. Використовуючи цей метод, вона вилікувала понад 10 000 пацієнтів.

Васильєва належить до родини відомих практиків алопатичної медицини, але згодом вона зрозуміла, що їй потрібно вийти за рамки цього напрямку, щоб запустити органічний процес зцілення в організмі, а не просто лікувати симптоми.

«Я була стурбована тим, що людям з симптомами хвороби, наприклад кашлем, застудою або болем в горлі, прописували антибіотики. Як випливає із самої назви, антибіотики проти самого життя. Згодом я почала шукати менш нав’язливі методи лікування нашого тіла», – пояснила вона.

Спочатку Васильєва пройшла курс акупунктури і врешті-решт відкрила для себе гомеопатію, за допомогою якої змогла лікувати жертв Чорнобильської катастрофи.

В знак визнання заслуг Васильєвої, уряд Арабських Еміратів нагородив її «Золотою Візою».

«Я дуже рада, що мене нагородили. Я вдячна уряду ОАЕ і вважаю, що мені дуже пощастило жити в цій країні. З 1994 року, коли я вперше приїхала в Дубай, я одразу полюбила це місто. ОАЕ були маленькою країною з дуже милими людьми. Спочатку вони мене здивували. Навколо було стільки чистоти, люди поважали жінок і дбали про туристів. Гостинність і турбота тут завжди були особливими», – зазначила Васильєва.

Back to top button