Цікаве

Українець розробив для Lego конструктор за мотивами фільму «Сам удома» (Фото)

Набір, що став детальною інтерпретацією будинку родини Мак-Каллістерів, складається з 3955 деталей, завдяки чому він стане найбільшим в лінійці Ideas

Компанія Lego презентувала новий набір за фільмом «Сам удома», концепт якого розробив 28-річний українець Алекс Сторожук.

Про це повідомляє 1News.

«Як і будь-яка дитина 1990-х, я виріс на перегляді «Сам удома», і він займає особливе місце в моєму серці. Я навіть не можу уявити відпустку без нього. Цей фільм дуже ностальгічний, і кожен раз він викликає у мене теплі дитячі спогади», — розповів Сторожук.

Набір, що став детальною інтерпретацією будинку родини Мак-Каллістерів, складається з 3955 деталей, завдяки чому він стане найбільшим в лінійці Ideas.

Також в нього входять п’ять мініфігурок – Кевіна МакКалістера, його матері, «мокрих» бандитів і прибиральника снігу Марлі.

Будинок висотою 27 см і шириною 34 см складається з першого і другого поверхів, кухні, підвалу і горища.

Кожна кімната наповнена деталями з фільму, такими як лосьйон після гоління зі сцени з Кевіном у ванній кімнаті, тарантул його брата Базза, фургон грабіжників, банки з фарбою, якими їх збивали, будиночок на дереві з зіплайном та ін.

Також у будиночку є інтерактивні елементи, які можна рухати за допомогою ручки на стіні.

Джерело: Укрінформ

Back to top button