Цікаве

У новому сезоні серіалу Корона покажуть скандальне інтерв’ю принцеси Діани: подробиці

Netflix збирається екранізувати в окремому епізоді одкровення принцеси Діани з журналістом ВВС. Про це пише 1News

Творці “Корони” називають це інтерв’ю ключовим моментом п’ятого сезону. Сценаристи вважають, що бурхливий шлюб між Чарльзом та Ді призвів до її одкровень на “Панорамі”, і наслідки цього рішення визначили її останні місяці. Вони вкладають у це величезні кошти, – розповів інсайдер.

 

Принц Чарльз і принцеса Діана в серіалі "Корона"

Відомо, що раніше принц Вільям просив продюсерів не спекулювати на цій болючій темі для королівської родини.

Скандальна інтерв’ю принцеси Діани BBC

У 1995 році журналіст корпорації ВВС Мартін Башира показав фальшиві виписки з банківських рахунків, які нібито свідчили, що королівське оточення в обмін на гроші розповідає про особисте життя принцеси пресі.

Також він підживлював переконання леді Ді у невірності принца Чарльза . Журналіст говорив леді Ді про роман її чоловіка з нянею їхніх дітей Тіггі Лег-Бурк, до якої вона ревнувала Чарльза. Він показав фальшиву довідку про те, що коханка Чарльза зробила аборт і говорив, що чоловік принцеси Діани таємно їздить у подорожі з нянею дітей.

Принцеса Діана і Мартін Башира під час того самого інтерв'ю

У ЗМІ припускають, що саме довідка про аборт стала тією самою фінальною точкою, після якої леді Ді зважилася на одкровення. Заяви Діани потрясли королівську сім’ю, і наслідки сказаного переслідували її все життя до трагічної загибелі в 1997 році.

Джерело: DailyMail

Back to top button