Цікаве

Вийшов трейлер четвертого сезону серіалу Відьмак

Вийшов трейлер четвертого сезону серіалу Відьмак

Фото: Скріншот
Кадр з серіалу

Точна дата виходу четвертого сезону серіалу Відьмак від Netflix наразі не відома. Очікується, що прем’єра може відбутися у 2025 році.

Netflix випустив перший трейлер четвертого сезону серіалу Відьмак, в якому Ліам Гемсворт дебютує в ролі Ґеральта з Рівії. Відео з’явилося на офіційному YouTube-каналі стрімінгового сервісу.

Відомо, що зірка фільмів Голодні ігри замінив англійського актора Генрі Кавілла, який виконував цю роль у попередніх трьох сезонах.

“Як фанат Відьмака, я дуже радію можливості зіграти Ґеральта з Рівії. Генрі Кавілл був неймовірним Ґеральтом, і для мене велика честь, що він передає мені кермо й дозволяє мені взяти мечі Білого Вовка для наступного розділу його пригод. Генрі, я був твоїм фанатом протягом багатьох років і мене надихнуло те, що ти приніс цьому улюбленому персонажу. Можливо, мені потрібно зайнятися чимось великим, але я справді радий увійти у світ Відьмака”, – сказав Гемсворт.

Тим часом сайт Redanian Intelligence пояснив, чому в останніх кадрах зі зйомок четвертого сезону Відьмака Гемсворт повторює сцени, які вже були в попередньому сезоні. Це пов’язано з намаганням знімальної групи показати глядачеві зміну зовнішності Ґеральта.

У легенді про Відьмака є частина про помилки в історіях: Він мав не такий вигляд!. Тож після подібної колізії з’явиться Ліам Гемсворт і покаже себе у сценах, які вже були зіграні попередніми акторами.

Раніше повідомлялося, що Netflix розпочав роботу над четвертим сезоном популярного серіалу Відьмак.

Netflix випустив офіційний трейлер бойовика Шлях відплати

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button