Цікаве

У Києві послабили карантин: як тепер працюватимуть заклади

У Києві з 6 липня ресторанам, закладам громадського харчування, кінотеатрам та театрам дозволили працювати після 22-ї години у межах послаблення карантину.

Про це розповів мер Києва Віталій Кличко під час брифінгу, який транслювала пресслужба КМДА. За його словами, вони мають все одно дотримуватися санітарних норм і регламентів, передає 1News.

“Сьогодні комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам працювати після 22-ї години”, – наголосив Кличко, а на своїй сторінці у Telegram уточнив, що йдеться ще й про театри.

  • У Києві з 6 липня ресторанам, закладам громадського харчування, кінотеатрам та театрам дозволили працювати після 22-ї години у межах послаблення карантину
  • Вони повинні будуть все одно дотримуватися санітарних норм і регламентів
  • Робота розважальних закладів та проведення культурно-масових заходів й надалі можливі лише до 22-ї години
  • Місто продовжує перевірки суб’єктів господарювання на дотримання регламентів роботи
  • Лише минулого місяця спеціальна комісія склала 369 протоколів про порушення

Водночас мер Києва зазначив, що робота розважальних закладів та проведення культурно-масових заходів й надалі можливі лише до 22-ї години.

Він додав, що місто продовжує перевірки суб’єктів господарювання на дотримання регламентів роботи, і лише минулого місяця спеціальна комісія, до якої входять співробітники Держпродспоживслужби, поліції, Муніципальної охорони, склала 369 протоколів про порушення.

“Зафіксували порушення на продовольчих ринках та в магазинах, у торговельних центрах та в кафе, ресторанах. Порушників штрафуть. Але непокоїть той факт, що підприємці розпочали нехтувати елементарними правилами, наражаючи на небезпеку своїх співробітників і відвідувачів. А це може призвести до спалаху хвороби. І тоді нам доведеться знову повернутися до суворих обмежень”, – підсумував Кличко.

Пост Кличка

Джерело: Віталій Кличко на своєму офіційному сайті

Back to top button